Open dag Bosatelier

Een nieuw gezicht op een bekende plek.

Begin vorig jaar is het pand op de scheidingsweg 99 aan Heumensoord van eigenaar gewisseld. Na een lange reeks van maatschappelijke bestemmingen waaronder de scouting, Breed en Natuurmonumenten doet het pand nu dienst als schildersatelier en dagbestedingsplek voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Een bijzondere plek waar in alle rust en in kleine groepjes, deelnemers kunnen werken aan psychisch herstel. Creativiteit, de veilige prikkelarme plek en goede begeleiding in de prachtige bosrijke omgeving van Heumensoord staan centraal bij het Bosatelier. 

Normaal proberen we deze plek dus zo rustig mogelijk te houden, maar 1 keer per jaar is iedereen welkom om eens een kijkje te komen nemen. 

Vrijdag 8 oktober van 15.00 uur tot 20.00 uur openen wij onze deuren voor buurtbewonersvrienden, familie en collega’s. Iedereen is welkom. Het beeldend werk van onze deelnemers is te zien, er is ruimte voor een praatje met onze medewerkers en er zijn heerlijke hapjes en drankjes. 

Dus kom ook een kijkje nemen bij het Bosatelier!