Volgende editie 3 augustus 2021

Succesvol eerste jaar voor Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Tijdens het eerste jaar van de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen kwamen veel werkgevers, werkzoekenden en intermediairs laagdrempelig met elkaar in contact. De volgende editie vindt plaats op dinsdag 3 augustus van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’. De groep is inmiddels gegroeid tot bijna 2500 leden. Ruim 600 vacatures en 450 cv’s en oproepen werden met elkaar gedeeld. Dat leidde tot veel gesprekken, nieuwe banen, uitbreiding van netwerken en een positieve prikkel voor de arbeidsmarkt in het Rijk van Nijmegen.

En we gaan door! Op 3 augustus delen werkgevers uit de regio weer hun vacatures tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Leden ontvangen vanaf 20 juli tips en instructies, waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op deelname. Tijdens de Online Banenmarkt brengen we vacatures en werkzoekenden bij elkaar, maar er worden ook onderling tips en contacten gedeeld. Mensen komen in beweging, zijn zichtbaar en vergroten hun netwerk. Allemaal heel belangrijk op de huidige arbeidsmarkt.

Meet Up met werkgevers uit de regio
Om nog meer interactie mogelijk te maken organiseren we tijdens de Online Banenmarkt Meet Ups. Dit zijn online ontmoetingsessies voor werkzoekenden waarbij telkens één bedrijf centraal staat. Regionale werkgevers organiseren deze sessies speciaal voor de leden van de banenmarkt. 

Aanmelden is eenvoudig
Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en ga naar www.banenmarkt-rvn.nl. U wordt dan automatisch naar de LinkedIn pagina van de Online Banenmarkt geleid. Vraag op deze groepspagina uw lidmaatschapsverzoek aan (via de blauwe knop). U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep.