Ondernemender worden in zomer 2021, voor jongeren van 15 – 25 jaar.

Jong en ondernemend? Start je eigen bedrijf met de 3-daagse Bootcamp ZomerOndernemer bij StartUp Nijmegen of bij Labnest te Ede.


Tijdens de Bootcamp ZomerOndernemer heb je – eind juli – binnen 3 dagen een kickstart voor jouw eigen onderneming en ontwikkel je je op verschillende aspecten die samenhangen met het ondernemerschap. Dat mag je ook nog eens doen met 20 andere deelnemers, ontmoeten en samenwerken staan centraal. 


Na de 3-daagse Bootcamp is er de heel maand augustus wekelijkse een bijeenkomst waar je jouw plan bij blijft spijkeren, bedrijven bezoekt, gastsprekers ontmoet en jouw businessmaatje. En hoe tof is het dat je tijdens deze zomer de kans hebt dat jouw businessplan in de regionale finale en misschien daarna wel landelijke of Europese finale terechtkomt. Kost het geld? Nee je krijgt €100,- startkapitaal dus zet de multiplier maar in. Dit kan allemaal in Gelderland dankzij de gemeente Nijmegen, Beuningen, Regio FoodValley en de provincie Gelderland. En natuurlijk StartUp NijmegenLabnest en ‘tBrandtweer


Heb jij een idee of wil je graag starten met ondernemen? Schrijf je dan snel in bij  www.zomerondernemer.nl