Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen 24 november a.s.

online banenmarkt rvn
Werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact

Werkgevers, werkzoekenden en intermediairs komen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Deze vindt plaats op dinsdag 24 november van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’. De vorige editie in september leverde 120 vacatures en 88 bijdragen van werkzoekenden op. Al ruim 1200 mensen zijn lid.
Werkgevers uit de regio delen op 24 november hun vacatures tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Leden ontvangen vanaf 9 november tips en instructies, waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op deelname. Een LinkedIn-account is al voldoende om lid te worden.

De organisatoren roepen werkgevers en werkzoekenden op om zich aan te melden: “Tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen worden onderling veel tips gedeeld en contacten gelegd. Deelnemers ontdekken de voordelen van solliciteren met behulp van social media. In de steeds groter wordende LinkedIn-groep ontstaan matches door de opmerkzaamheid en behulpzaamheid van deelnemers en onze adviseurs. Eén ‘tag’ of reactie kan het verschil maken! In beweging komen, zichtbaar zijn en het vergroten van uw netwerk is belangrijk op de huidige arbeidsmarkt.”

Aanmelden is eenvoudig
Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk zoekt u op: ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ of ga direct naar: https://www.linkedin.com/groups/8955067/. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep.
Wilt u meedoen, maar heeft u weinig ervaring met LinkedIn en/of online solliciteren? De webinars van UWV over LinkedIn kunnen dan handig zijn. Kijk op www.onlineseminar.nl/uwv