Informatiebijeenkomst “Sport en Spel voor Ouderen”

Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid, Fysiotherapie Bottendaal, Naba Boxing Nijmegen en Judo Academy Nijmegen hebben samen een beweegprogramma ontworpen voor ouderen van 50 jaar en ouder. Tijdens dit programma worden alle oefeningen op maat aangeboden. Deze activiteit is daarmee echt voor iedereen toegankelijk. Wat uw beweegniveau ook is. Plezier, samen bewegen en gezelligheid zijn hierbij een heel belangrijk element. Tijdens de oefen- en spelvormen werken we aan het soepel en fit blijven. Achteraf is er tijd voor een gezamenlijk kopje koffie of thee.

Wilt u ook soepel en fit blijven. Kom dan op woensdag 20 november 2019 naar de informatie bijeenkomst om meer uitleg te ontvangen. Tijdens een gratis kopje koffie of thee geven we dan graag uitleg over het programma “Sport en Spel voor Ouderen” dat we gaan opzetten. We hopen op uw komst en dat we er een gezellige en informatieve ochtend van gaan maken.

Voor wie:      Iedereen van 50+ t/m 100+

Datum:          20 november 2019

Tijd:                10:30 – 11:30 uur

Waar:            Kamerlingh Onnestraat 37-39,

in de kantine van Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid.

Erik Stunnenberg (fysiotherapeut), Kirk Panda (beweegexpert), Manja Peters (beweegexpert)