Open Huis Zelfregiecentrum Nijmegen en j72 op 29 augustus

Een bezoek aan ons Open Huis is een ervaring op zich

Wil jij meer grip op je leven krijgen? In het Zelfregiecentrum Nijmegen kun je een training volgen, coaching krijgen en anderen ontmoeten. Op j72 kun je co-werken en is een thuisbasis voor verschillende maatschappelijke initiatieven.

We willen de wereld mooier en beter maken, te beginnen in Nijmegen

Zelfregiecentrum Nijmegen vormt samen met j72 een broedplaats voor inclusie, zelfregie, talentontwikkeling, delen en waarmaken.

Kom op donderdag 29 augustus tussen 15.00 en 19.00 uur naar de Sint Jorisstraat 72 en ervaar wat het Zelfregiecentrum Nijmegen en j72 voor jou kunnen betekenen.

Dit jaar geen kraampjes waar je papieren informatie kunt vinden, maar een markt waar je kunt ervaren wat je hier zoal kunt doen.

De eerste stap

Inclusie. zelfregie, grip op je eigen leven, soms is het lastig om de eerste stap te zetten. We willen je daarbij helpen en bij het zetten van de vervolgstappen in de richting die jij voor ogen hebt. Want dat is de kern van zelfregie: jij zit aan het stuur.

We faciliteren dat mensen hun ervaring met elkaar delen en elkaar stimuleren. We zetten de kwaliteiten van mensen centraal, met aandacht voor de hobbels die mensen tegenkomen Je ziet dat mensen betekenisvolle contacten aangaan en meer zelfvertrouwen krijgen.

Trainster Birgit

We hopen je te ontmoeten op donderdag 29 augustus aan de Sint Jorisstraat 72 te Nijmegen.