FestiviTIJD voor buren

Op zondag 8 september 2019 vieren we voor de 8e keer FestiviTIJD voor Buren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

FestiviTIJD is een gezellige, jaarlijkse ontmoetdag op Park Malderborgh, voor wijkbewoners van Grootstal en Hatert.   Van 11.00 – 16.00 is er muziek, een hapje/drankje, een rommelmarkt en veel gelegenheid tot ontmoeten.

Deze editie staat de feestelijke aftrap van de nieuwe duofietsen op Park Malderborgh centraal.

Vanaf deze dag is het voor wijkbewoners en fietsmaatjes mogelijk om van deze fietsen gebruik te maken.

Op 8 september kunt u alles te weten komen over hoe het duofietsen werkt, waar je kunt reserveren en wat belangrijk is om te weten wanneer je op pad gaat.  Ook is het mogelijk om een rondje te fietsen en kennis te maken met één van de speciaal ontwikkelde routes.

Graag tot ziens, op zondag 8 september in Park Malderborgh!

Namens de organisatie,
Lynn van Hoften