De Appelparade gaat samen met Kiind

De Appelparade van 2019 op 9 en 10 juni op De Olmenhorst in Lisserbroek wordt nog gezelliger dan voorgaande edities. We gaan het samen vieren met Kiind magazine, voor natuurlijk opgroeien. We nemen de leukste elementen van het voormalige Kiind festival mee naar de Appelparade. Zoals broodjes bakken, yoga workshops en hutten bouwen. Kom en geniet mee!

Uiteraard komen ook in 2019 de onverslaanbare Appelparade highlights als heerlijke muziek en theater, ponyrijden, boogschieten, skelter rijden, de eetbare plantenwandeling en tientallen groene stands. Zowel op het gebied van food als lifestyle, met speciale aandacht voor kids artikelen. Ook werken we aan een herhaling van de groene modeshow onder leiding van groene webshop Next Way of Living.

Intieme sfeer

Organisatoren Jan Paul Reij en Tjitske Ypma zijn blij met de samenwerking met Kiind. Tjitske: “Kiind past als een handschoen bij de Appelparade. Het magazine geeft inspirerende voorbeelden van een groen en bewuster leven. We gaan de intieme sfeer van het Kiind festival met vele vriendelijke gastvrouwen ook op de Appelparade creëren.”

Ook de Olmenhorst past volgens de organisatoren als plek perfect. Het biologisch landgoed waar het festival al 20 jaar plaatsvindt is een groene oase in de randstad. Tjitske: “Vol met appel- en perenbomen en allerlei wilde planten soorten is de Olmenhorst een mooi voorbeeld van hoe natuur en voedselproductie samengaan.”

Sandii Zachte, hoofdredacteur van Kiind, is eveneens blij met de samenwerking. “We bieden onze lezers graag de kans elkaar te ontmoeten. Ook dragen wij graag een steentje bij aan het verder vergroenen van de Appelparade. Met aandacht voor natuurlijk ouderschap.”  

De entree is € 7,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Openingstijden: 10 tot 18 uur op beide dagen. Tickets via www.appelparade.nl