Harmonie Hatert geeft het Concerto Primavera dit jaar in Hatert!!

Op zaterdag 13 april geeft Harmonie Hatert o.l.v. Roger Ritzen haar jaarlijks Concerto Primavera.  Dit jaar werkt het orkest samen met zangeres Elma Vriezekolk om u een onvergetelijke avond uit te bezorgen. Zij verzorgt ook de rubriek “het bankje” in dit wijkblad.

Het concert staat dit jaar in het teken van “A Tribute to …….”.

Tijdens dit avondvullende programma hoort u moderne klassiekers o.a. uit de recente en minder recente popgeschiedenis.  Zonder te veel te verklappen komen o.a. Amy Winehouse, Tina Turner en onze nationale “Rock-queen” voorbij. Ook het prachtige werk Virginia zal ten gehore worden gebracht. Kortom een spetterend en gevarieerde avond uit voor jong en oud!

Het concert van Harmonie Hatert vindt plaats op zaterdag 13 april in het Kandinsky College, Malderburchtrstraat 11, 6535 ND Nijmegen.

De zaal gaat open om 19.30 en het concert start om 20.00. De toegangsprijs is 5 euro voor volwassenen en 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

De toegangsprijs is inclusief een kop koffie of thee in de pauze voor de volwassenen en een glas limonade voor de kinderen. Bij deze locatie is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Meer informatie kunt u krijgen bij de secretaris  van Harmonie Hatert, secretariaat@harmoniehatert.nl of kijk op www.harmoniehatert.nl

Volg ons ook op Facebook “Harmonie Hatert”!

Wij hopen u allen te verwelkomen!