Regenboogactiviteitenmarkt

Zaterdag 12 januari 2019 organiseert COC Regio Nijmegen in samenwerking met Spectrum een Regenboogactiviteitenmarkt. Wij willen via de Regenboogactiviteitenmarkt zichtbaar maken wat er zoal te doen is in Nijmegen en omgeving voor mensen uit de Regenbooggemeenschap (LHBTI+) en we willen de organisatie van activiteiten voor deze doelgroep stimuleren.

COC Regio Nijmegen biedt alle(Regenboog)organisaties, groepen, verenigingen en individuen een tafel waarop zij zichzelf en hun idee kunnen presenteren.

Onze gastvrouw Marja van Katendrecht zal zowel deorganisaties, groepen, verenigingen en gasten welkom heten en op haar eigenunieke wijze een rol op de middag vervullen. https://marjavankatendrecht.nl

Er zullen gedurende de middag hapjes zijn. Drankjes zijn op eigen kosten. Na afloop is er gelegenheid om op eigen kosten te eten bij Huiskamerrestaurant Babylon, je dient je hiervoor zelf aan te melden ecammol@gmail.com.

Voorvragen/opmerkingen of ander contact
mag je altijd mailen naar
Jeen@cocregionijmegen.nl