Foto expositie van Novio Lumina bij 10 jarig jubileum

Fotoclub Novio Lumina uit  Nijmegen bestaat 10 jaar en houdt daarom een bijzondere jubileum expositie, waar de leden hun beste foto’s professioneel presenteren. Deze expositie is te zien op zaterdag 27 en zondag 28 oktober van 12 tot 17u in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis (de Mariënburgkapel) en de hele maand november in de Bibliotheek Mariënburg. Toegang is gratis.

Novio-Lumina is een vereniging met circa 25 amateurfotografen, uit alle hoeken van Nijmegen en omstreken. Het niveau loopt van beginnende tot ervaren fotografen en vooral alles daar tussenin.  Het speciale aan de vereniging zijn de maandelijkse foto-uitjes met telkens een andere opdracht, die loopt van portret tot landschap, macro, etc.. De resultaten worden twee weken later besproken. Soms met ondersteuning van een fotograaf, die zijn of haar sporen heeft verdiend.

De deel van de tentoongestelde foto’s werd bij deze uitjes gemaakt.

Voor meer informatie:
Wilfried van Huizen
E: wvanhuizen@kpnmail.nl
W: www.novio-lumina.nl