Uitnodiging: Dansvoorstelling Roze Cast

Op donderdag 11 oktober is het jaarlijkse Coming Out dag. Op deze dag staan we erbij stil dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en zich geaccepteerd en veilig voelt. De regenboogvlag symboliseert dit. Op 11 oktober wappert de vlag overal in Nijmegen om deze boodschap kracht bij te zetten. Scholen, gemeentegebouwen, winkeliers, NEC, sportverenigingen, politie en welzijnsorganisaties en ook de wijkcentra hijsen de vlag. Zo ook in Hatert.

Voor Hatert is er dit jaar de speciale voorstelling Roze Cast op donderdag 11 oktober 2018 van 13:15 – 14:15 uur in wijkcentrum Hatert. We ontvangen u graag vanaf 13:00 uur met koffie/thee en iets lekkers. U wordt van harte uitgenodigd om wijkbewoners mee te nemen.

Roze senioren zijn vaak minder zichtbaar dan de jongere generaties. Ze groeiden op in een tijd waarin het thema ‘seksuele diversiteit’ niet of nauwelijks bespreekbaar was.
Vaak hielden ze vanwege sociale – of maatschappelijke druk hun persoonlijke leven verborgen en in veel gevallen is dat nog steeds zo. Met de korte dansvoorstelling Roze Cast willen Introdans en SWOA hiervoor aandacht vragen.

Aanmelden
We  vinden het prettig als u zich aanmeldt via het inschrijfformulier of stuur een mail naar SchoolsOUT@ggdgelderlandzuid.nl.

Wanneer:    donderdag 11 oktober 2018
Waar:          Wijkcentrum Hatert | Couwenbergstraat 22 | 6535 RZ  Nijmegen
Tijdstip:      van 13:15 uur tot 14:15 uur