Voedsel karavaan – Green Capital 4-okt

In dit jaar van ‘Nijmegen Green Capital’ staan allerlei mooie initiatieven op voedselgebied in de schijnwerpers.  Als klap op de vuurpijl doet de ‘Voedsel Anders Karavaan’ op 4 oktober landgoed Grootstal aan. Deze dag heeft als doel nieuwe verhalen en aanbevelingen te doen over de transitie naar een duurzaam en rechtvaardig voedselsysteem. In het Rijk van Nijmegen willen we bovendien werken aan een netwerk, zodat we komende jaren hiermee verder kunnen. Donderdag 4 oktober is de start. Met professionals en ‘foodlovers’ gaan we aan de slag om tot plannen te komen en aan concrete oplossingen te werken. Save the date, doe mee!

Programma
Het programma is een combinatie van inspirerende workshops, bezoeken aan lokale voorbeelden en veel ruimte om met elkaar te spreken. Ontdek bijvoorbeeld de samenoogsttuin ‘Het Heerlijke Land’ of Kiemkracht 64 met het aardehuis en voedselbos; praat mee over de voedseltransitie; en vorm netwerken om concrete vervolgstappen te maken. Kom luisteren, meedenken, kijken en proeven op 4 oktober. Landgoed Grootstal in Nijmegen.

We werken op deze dag samen met Groen, Gezond en in Beweging Nijmegen. De ochtend staat in het teken van de Voedselkaravaan over duurzame voedselproductie. De middag is in handen van Groen, Gezond en in Beweging, over gezonde voeding voor kinderen en jongeren.

Kom je ook? 

Je kunt kiezen voor de Voedselkaravaan van 10.00 tot 14.30. En je bent van harte welkom om ook deel te nemen aan het programma van Groen, Gezond en in Beweging, daarna. Na de vakantie kun je je aanmelden en ontvang je een uitnodiging met het volledige programma. Wil je niet wachten en je nu al verzekeren van deelname? Stuur ons dan vast een mail (info@wijzijngroengezondeninbewegingnijmegen.nl).

 

Het volledige programma komt binnenkort op www.voedselanders.nl