uitnodiging feestelijke opening Taalcafé

Wil je Nederlands oefenen? Praat in het Taalcafé met andere mensen die de Nederlandse taal willen leren. In het Taalcafé zijn ook vrijwilligers om je te helpen oefenen. Het zijn gezellige ontmoetingen, met elke keer een ander onderwerp om over te praten. Bijvoorbeeld het nieuws of een Nederlands feest, zoals Koningsdag.

Vanaf donderdag 11 oktober 2018 is er elke donderdag van 10.00 – 12.00 uur een Taalcafé in Bibliotheek Hatert, Couwenbergstraat 20 in Nijmegen. Je bent altijd welkom bij het Taalcafé, aanmelden is niet nodig. Je mag ook je kleine kinderen meebrengen.

PROGRAMMA

  • 10.00 – 10.15 uur ontvangst met koffie/thee en wereldse hapjes
  • 10.15 – 10.30 uur welkom door
    • Ronald Ravensbergen manager Bibliotheek Gelderland Zuid
    • Edwin van Haveren wijkmanager Zuid, gemeente Nijmegen
  • 10.30 uur officiële opening met het Nederlandse lied door de Hatertse Noo(d)jes
  • 10.50 uur het eerste Taalcafé met als thema ‘Feest’
  • 12.00 uur afsluiting