20-jarig jubileum – Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

Voor deze jubileumeditie stellen meer dan veertig inwoners van de Gemeente Nijmegen hun tuinen open voor publiek – en dan niet een dag, maar een heel weekend! Dat doen zij op zaterdag 9 en/of zondag 10 juni van 10 tot 17 uur. Je bent van harte welkom om er rond te struinen, inspiratie op te doen en te genieten van al het moois. Net als in voorgaande jaren vormen ook dit jaar een aantal tuinen het decor voor de werken van regionale kunstenaars. Het beloven twee prachtige dagen te worden.

Wie doen er allemaal mee?
Zoals elk jaar maken we een mooie brochure met alle deelnemende adressen en tuinomschrijvingen. Bijzonder in deze jubileumuitgave is een gedicht over de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen van de Nijmeegse stadsdichter Amal Karam.

De brochure is vanaf half mei voor 3 euro verkrijgbaar bij:

Intratuin Malden
VVV Rijk van Nijmegen
Dekker v.d. Vegt Boekverkopers, Nijmegen
‘Geknipt voor uw tuin’, Lent

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen op: www.nijmeegsestadstuinen.nl