Amnesty Nijmegen: COLLECTANTEN GEZOCHT

Amnesty Nijmegen is in heel Nijmegen en Nijmegen-Oosterhout op zoek naar mensen die die als collectant een paar uren zich willen inzetten. De landelijke collecteweek van Amnesty is in 2018 van 11 t/m 17 maart.

Geef om vrijheid
Amnesty International is volstrekt onafhankelijk en onpartijdig. Amnesty is niet gebonden aan enige regering, politieke ideologie, religie of economisch belang. Amnesty neemt voor onderzoek, lobby en actie geen geld aan van overheden. En wordt voornamelijk gefinancierd door giften van leden en donateurs, en door inkomsten uit de landelijke collecteweek. De Collecteweek is daarom enorm belangrijk voor Amnesty International.

Als u als collectant wil meedoen kunt u contact opnemen met de collectecoördinator Ben Loth, ben.loth@hotmail.com.