Voor de vierde keer organiseert Ugenda de Nijmeegse cultuurquiz!

Zondag 28 januari zal Ugenda voor de vierde keer de succesvolle

Foto door Paul Thijssen
Ugenda Cultuurquiz 2017 Foto door Paul Thijssen

Nijmeegse Cultuurquiz presenteren met niemand minder dan Angela Verkuijlen, nachtburgemeester van Nijmegen, als quizmaster.

Teams (maximaal vier deelnemers) strijden bij de cultuurquiz om de titel “Cultuurkenner van 2017”, en de wisseltrofee die vorig jaar voor het tweede jaar op rij naar het team van de Bibliotheek Mariënburg is gegaan.

De editie van 2018 zal plaatsvinden in The Fuzz coffee & tunes vanaf 16:00u. Meedoen is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Schrijf je in op www.ugenda.nl, of kijk bij het evenement op Facebook voor meer informatie. Het aantal teams dat kan deelnemen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Wat: Vierde Nijmeegse cultuurquiz
Waar: The Fuzz coffee & tunes, Nijmegen
Wanneer: zondag 28 januari, 16:00u