Kick off project Bijzonder Werkt 3.0 Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Op 11 januari 2018 organiseert Volt Producties in opdracht van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen de kick off van het project Bijzonder Werkt 3.0 tijdens ‘Samen Werkt, Bijzonder!’ in het Goffertstadion te Nijmegen. Het gevarieerde programma omvat onder andere workshops, gastsprekers en een aansluitende borrel met live muziek.

Bijzonder Werkt 3.0

Het project Bijzonder Werkt 3.0 richt zich op mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Bijzonder Werkt 3.0 is een doorontwikkeling van het project Bijzonder Werkt, dat zich uitsluitend richt op mensen met een achtergrond in psychiatrie, verslavingszorg of met een crimineel verleden. Naast het bemiddelen naar vrijwilligerswerk is bij Bijzonder Werkt 3.0 extra toegevoegd ondersteuning in persoonlijke groei, bijvoorbeeld door het vaststellen van verworven competenties.

Tijdens de Kick-off informeren we maatschappelijke organisaties over het project om draagvlak te creëren voor het bieden van een vrijwilligersplek. Daarnaast stellen we bedrijven de vraag: “waar kan een vrijwilliger aan werken om straks bij u wellicht een betaalde baan te vinden?”.

Tijdens de kick-off wordt er op interactieve wijzen gekeken naar opties en mogelijkheden voor alle betrokkenen binnen het project. Het kijken vanuit een onverwachts perspectief levert vaak waardevolle en memorabele samenwerkingen op. Voor meer informatie en aanmelden voor “Samen Werkt, Bijzonder“, de Kick off van het project Bijzonder Werkt 3.0 kunt u terecht op de website van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen: www.vwc-nijmegen.nl.

Volt Producties

De kick off wordt georganiseerd in samenwerking met het evenementenbureau Volt Producties; gevormd door een groep studenten die momenteel de minor evenementenmanagement volgen aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen.